SEA RAY sportboten

SEA RAY - Sportboten

SeaRay-verkoop-boten-Haelen-Snellens
Sea Ray is een gerenommeerd Amerikaans botenmerk en daarnaast de grootste sportbotenbouwer ter wereld. Sea Ray bouwt sportboten, sportjachten, sportcruisers en jachten. Snellens Watersport is officieel Sea Ray-dealer in Nederland en heeft uitgebreide ervaring met het verkopen en onderhouden van deze prachtige innovatieve boten. Sea Ray biedt de waterliefhebber sportboten van 6 meter tot jachten van wel 20 meter.

De range van Sea Ray bestaat uit vele modellen, waaronder de Sea Ray SPX, de Sea Ray SDX, Sea Ray Sun Sport, SLX en de Sea Ray Sundancer. De Sea Ray SPX kenmerkt zich als brede sportieve sportboot met ruimtes die goed zijn benut. De Sea Ray SDX (Sundeck) staat bekend om zijn robuuste en brede boeg die extreem veel ruimte biedt. De Sea Ray Sun Sport heeft een dichte boeg, waardoor deze geschikt is voor ruiger water en voor korte overnachtingen. De SLX serie wordt gezien als premium “bowrider” die de meest verwende sportboot liefhebber naast luxe ook “cutting edge” technologie biedt. De Sea Ray Sundancer tenslotte is van alle gemakken en comfort voorzien om langere tijd mee op pad te gaan.

Sea Ray presenteerde onlangs de nieuwe Sea Ray SPX 210 Outboard, Sea Ray SDX 250, Sea Ray SDX 250 Outboard en Sea Ray Sundancer 290. Op de bootshow in Miami won Sea Ray “The best boat Award” met de allergrootste bowrider van dit moment, de Sea Ray SLX 400.

Wij hebben momenteel een Sea Ray SPX 230 inboard en een Sea Ray SPX 190 outboard voor u op voorraad.

Tevens kunnen we samen met u naar wens de boot samenstellen.